Невдоволеність системою «Прозорро» висловив мер Рівного

Адже через те, що переважно тендери виграють ті, хто пропонує найнижчу ціну товарів і послуг, програє якість

До того ж, заборонити наступного разу брати участь у тендерах тим, хто продав неякісне чи виконав неякісно роботи, ніхто не може.

Тому міський голова пропонує за аналогією з програмою оцінки якості обслуговування в готелях «Букінг», запровадити таку ж оцінку для переможців тендерів.

Говорить Володимир Хомко:

Моя пропозиція: щоб той, хто адмініструє роботу Прозорро, або щоб робили якийсь список неблагодійних фірм або бізнесменів і їх відсікали, або робили, як у програмі «Букінг».

 

Ось поїхали ці, що розмітку нам робили. Ну, дивіться: я взагалі їх не бачив і вони приїдуть наступного року і навіть мене питати не будуть, як вони зробили.

 

То чому б не зробити так, щоб після того, як вони виконали роботи, я міг би поставити їм свою оцінку, навіть аж до того, щоб на виконкомі її затвердити, щоб не я один приймав рішення, щоб не було суб’єктивності. Але щоб вони переживали, що ця оцінка потім вплине на їхні конкурси в подальшому.

Володимир Хомко каже, що нині в силу політичних обставин ніхто не наважується сказати щось проти системи «Прозорро», бо боїться, що його обізвуть ретроградом чи шахраєм, який хоче обійтися без тендерів. Але таке невдоволення тим, що переможці тендерів не відповідають за якість своїх робіт та послуг, є не у нього одного. Тож з цим, каже міський голова, щось треба робити.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень