ЦНАП у Рівному – це етап боротьби з корупцією, – Порошенко

Президент України Петро Порошенко відкрив Центр надання адміністративних послуг у Рівному. Каже, подібні центри сприятимуть децентралізації та боротьбі з корупцією:

- Це ще один наш рубіж боротьби з корупцією. Це ще один крок для того, щоб зробити життя громадян кращим, для того, щоб створити мотивацію для людей, на власні очі переконатися, що ситуація з владою змінюється на краще. Отже, крок перший - це децентралізація, крок другий - це боротьба з корупцією.

За словами Порошенка, відкриття ЦНАПу стало можливим завдяки спільним зусиллям голови ОДА, обласної ради та міського голови Рівного.

Варто зауважити, що Президент прибув на Майдан Просвіти орієнтовно о 13.15. За кілька хвилин до того вулицю Кавказьку частково перекрили. Та після прибуття рух вулицею відновили, зараз на Кавказькій продовжують чергувати поліцейські.

Очікується, що Президент пробуде до 15.00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень