Рівненські пластуни зустрілися з Президентом у столиці (ФОТО)

Троє з них склали пластову присягу

Сотня пластунів - представників Пластової оселі «Волошки», що діє у Рівненському районі, побували у Бучі Київської області. Саме там Президент України Петро Порошенко відкрив Національний Пластовий Вишкільний Центр.

Рівненська делегація була другою за розміром із тисячі присутніх пластунів. А троє скаутів зі Шпанова – Павло Фінюк, Ілля Русило та Мирослав Завалюк – ще й складали пластову присягу.

Як зауважив український Гарант:

Організація, яка в Україні об’єднує майже вісім тисяч членів, має 118 осередків, діє у всіх областях і виховує справжніх патріотів, повинна мати сучасний центр. Чи не вперше у нашій державі національно-патріотичне виховання, нарешті, стало одним із пріоритетів державної політики. Уперше за чверть століття у державному бюджеті передбачили 10 млн грн на виконання заходів з національно-патріотичного виховання.

Головною метою Центру є організація та проведення різних тренінгів, навчань, семінарів, акцій та заходів, які покликані навчити волонтерів, вчителів та усіх охочих займатись з дітьми за пластовою виховною методикою.

Окрім цього, пластуни матимуть можливість проводити у центрі різні змагання, підготовку до таборового літа, що значно підвищить залучення молоді до волонтерського руху.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень