На Рівненщині розпочався патріотичний вишкіл (ФОТО)

В ньому беруть участь півтори сотні школярів

Впродовж трьох днів, з 3 по 5 травня, півтора десятка команд з прикордонних районів області – Дубровицького, Зарічненського та Рокитнівського – пройдуть патріотичний вишкіл.

В рамках дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура-Прикордонник» школярі змагатимуться за першість у стрільбі, конкурсі відеороликів «Зроби добре діло», «Рятувальник» та інших.

Як відзначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський,

подібна гра у цих краях проводиться вперше, але я впевнений, що вона стане традиційною. Адже відомо, що патріотичне виховання у цих краях було, є і буде.

Також, в межах цього проекту, в селі Кураш (урочище «Кураські гори») буде проведений обласний семінар-практикум з керівниками гуртків військово-патріотичного спрямування, які працюють за програмою гуртка «Джура» на Рівненщині.

Нагадаємо, гра «Джура-Прикордонник» заснована відділом Національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту спільно з Міносвіти та Держприкордонслужбою для дітей і молоді з прикордонних районів України. 

Вона створена на основі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») з додатковими компетенціями, корисними при охороні державного кордону України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень