На Рівненщині на патріотичні проекти витратять майже 500 тисяч гривень

З держбюджету

Молодіжний історично-пошуковий табір «Повстанські ночі» та освітньо-розважальний захід «Знай наших» - ці два молодіжні проекти стали переможцями у конкурсі проектів міжнародних і всеукраїнських заходів із національно-патріотичного виховання у 2018 році.

Автором обох задумів є громадська організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» спільно з Творчою Спільнотою «Добродій».

На реалізацію цих заходів спрямують 420 тисяч гривень з держбюджету.

Так, історично-пошуковий табір  «Повстанські ночі» присвячений 110-й річниці з дня народження   головнокомандувача  УПА «Поліська січ»  Тараса Бульби–Боровця.

Під час його реалізації учасники проведуть дослідницько–пошукові роботи на території Корецького та Березнівського районів. Встановлять місця військових поховань, зокрема вояків УПА,  військовополонених та мирного населення під час ІІ Світової війни та впорядковуватимуть їх могили. 

Проект «Знай наших» спрямований на ознайомлення молоді з величними українцями, їх візуальним образом, життєвим шляхом, громадянською позицією та внеском в історію України.

Він здійснюватиметься за допомогою сучасних прогресивних методів, зокрема створенням графічних портретів, мультфільмів, скрайбінгу, освітніх ілюстрованих відео-розповідей. Інформаційний продукт розповсюджуватимуть в соціальних мережах, на телебаченні, радіо та в періодичних виданнях.

До слова, крім рівненських пропозицій схвалення отримали ще 28 задумів з інших областей України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень