Рівненська українська гімназія вимагає вибачень і погрожує Радіо Трек судом

Робить це у листі до редакції

Колектив Рівненської української гімназії обурила публікація на сайті Радіо Трек «Без плати – не отримаєш табель»: на Рівненську українську гімназію скаржаться через побори.

У ній на побори у гімназії поскаржилася депутат Острозької районної ради і волонтер Ольга Шевчук, діти знайомих якої навчаються у гімназії.

Тепер у листі за підписом 41 працівника Рівненської української гімназії, в тому числі і бухгалтера, вказується, що у закладі оцінки не виставляють у табелі, а для цього є картки успішності. Окрім цього, у ньому зазначається таке: 

Також колектив гімназії повідомляє:

Окрім цього, без зазначення сум у листі пишуть, на що витрачають у закладі батьківські внески:

Ще працівників гімназії обурило те, що журналісти Радіо Трек після цієї публікації вже в іншій інформації назвали заклад "скандальним".

Наостанок колектив РУГ вказує, що, на його думку, такі публікації "підривають репутацію закладу, наносять образу честі і гідності педколективу", і додає: 

У свою чергу, зауважуємо колективу гімназії, що журналіст при підготовці публікації "Без плати не отримаєш табель: на Рівненську українську гімназію скаржаться через побори" діяла професійно та неупереджено.

Зокрема, у вказаній публікації було подано три коментарі зі сторони гімназії:

від директора Тетяни Кухарчук, начальника міського управління освіти Василя Харковця та голови піклувальної ради гімназії Ореста Гринюка. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень