Рівненщина зекономила понад 2,5 млн грн на системі Prozorro

Крім того, область займає лідируючі позиції щодо впровадження системи електронних закупівель

Про це йшлося під час засідання колегії ОДА. Так, область посідає третє місце по Україні за найбільшою кількістю учасників торгів в системі електронних закупівель. Всього до Prozorro торік вдалося залучити 227 установ, організацій та підприємств.

Рівненщина – шоста за кількістю оголошених закупівель по Україні. Так, на сьогодні здійснено більше тисячі електронних процедур. Сьоме місце область займає за плановою сумою закупівель – торги оголошені на загальну суму майже 50 мільйонів гривень.

Щодо реальних результатів, то саме завдяки тому, що торги відбувалися відкрито, Рівненщина зекономила 2 мільйони 600 тисяч гривень», - відзначив голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков.

Тож тепер ці кошти можна буде використати на інші потреби, переконаний керівник Рівненщини.

Як приклад, торік завдяки закупівлі обладнання у класи фізики шкіл Рівненщини через Prozorro вдалося зекономити від 20 до 5 тисяч гривень у кожному районі. Ці гроші спрямували на придбання додаткової оргтехніки.

Тим часом, за словами голови Рівненської ОДА економія у понад 2 мільйони – це лише проміжний результат. Наразі система ProZorro працює як пілотний проект, а тому не всі проводять через неї свої закупівлі.

Нагадаємо, з 1 серпня 2016 року система стане обов’язковою відповідно до Закону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень