Рівненська обласна рада «буксує»

Так роботу новообраної ради прокоментував перший заступник голови Микола Драганчук

Також, за його словами, робота депутатів зайшла у глухий кут. Адже, голови фракцій не можуть домовитись хто яку комісію очолюватиме. Відтак, засідання облради, що планувалося у середу, 25 листопада, перенесли на 4 грудня.

Сьогодні відбулася вже третя зустріч голів фракцій рівненської обласної ради, під час якої вкотре намагалися домовитися щодо розподілу керівних посад у постійних комісіях обласної ради. Їх, нагадаємо, має бути 11.

За словами Миколи Драганчука,  найбільше суперечок виникає навколо так званої «бюджетної» комісії, комісії з економічної діяльності та комунальної власності, а також комісії з питань архітектури та будівництва.

Так комісію з питань бюджету і фінансів хочуть очолити представники фракції «Батьківщина», БПП «Солідарність» та «УКРОПу». Фактично єдина комісія, щодо якої дійшли згоди – земельна. Попередньо погоджено, що її очолить представниця партії «Конкретних справ» Світлана Богатирчук-Кривко.

Небажання депутатів йти на поступки одне одному, на думку першого заступника голови Рівненської облради Миколи Драганчука, навіть може призвести до розпуску облради через її недієвість. Чого неможливо допустити, особливо наприкінці року, напередодні ухвалення важливих для усіх галузей та сфер краю бюджетних питань.

Тож поки що вирішили домовлятися. З головою Рівненської ОДА Віталєм Чугунніковим. Аби вплинув на депутатів від БПП «Солідарності». Микола Драганчук сказав про це так:

Ми попросили голову облради Володимира Ковальчука, щоб той зустрівся з Віталієм Чугунніковим – для вироблення спільної стратегії виходу з цієї ситуації.

Втім, коли відбудеться ця зустріч, поки невідомо, як невідомо, чи домовляться депутати щодо розподілу постійних комісій між фракціями до 4 грудня

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень