Перша публічна поява Чугуннікова після виборів

Це сталося під час засідання обласної колегії, які, зазвичай, проводить його заступник Юрій Приварський

Після завершення засідання голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков повідомив журналістам, що задоволений попередніми результати виборів, зокрема – результатом Блоку Петра Порошенка, представником якого, нагадаємо, є і голова ОДА:

 

Сьогодні найголовніше якнайшвидше підрахувати підсумки виборів, для того, щоб не було ніяких спекуляцій. Вибори пройшли досить непогано і в демократичній формі. Я задоволений і результатами БПП і, взагалі, що на сьогодні всі демократичні сили будуть представлені в обласній раді. Там не буде деяких партій, які громада не сприйме.

Під час засідання колегії обговорювалося питання діяльності регіонального центру реабілітації учасників АТО, що в Клевані. Віталій Чугунніков запропонував очільнику закладу Валентину Пахолюку стати його радником. На що у інтерв’ю Радіо Трек пан Валентин сказав, що відмовити голові ОДА не може:

 

Погоджуюсь. Ну, хіба, голові можна відмовити? Якщо йому радник потрібен - значить йому потрібна компетентна порада. Правильно?

А засідання колегії розпочалося з нагородження грамотами Міноборони. За зразкове виконання службових обов’язків та участь у будівництві фортифікаційних споруд на східному кордоні нашої держави нагородили Юрія Приварського.

А ще - начальника управління капітального будівництва та архітектури ОДА Ярослава Мазярчука, директора підприємства «РівнеАгроСпецмонтаж» Романа Мельника та голову правління «БудТехПром» Юрія Чеборая.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень