Чоловік, з вини якого на Рівненщині загинуло двоє людей, хоче менше сидіти за ґратами

Трагічний випадок стався минулого року

На мості через річку Горинь між селами Хочин й Висоцьк Дубровицького району 42-річний водій, будучи напідпитку,  не впорався  з керуванням  та втопив авто у річці.

Окрім водія, у автомобілі було двох його товаришів, яким не вдалося врятуватися.

Сарненський районний суд визнав 42-річного чоловіка винним та відправив за ґрати на вісім років. Проте захисник обвинуваченого в апеляційному порядку оскаржив рішення місцевого суду. Та просив зменшивши строк ув’язнення з 8 до 5 років. Про це повідомляє пресслужба Рівненського апеляційного суду.

Він переконував колегію суддів, що при призначенні покарання з пом’якшуючих обставин суд врахував тільки щире каяття обвинуваченого. Проте не взяв до уваги спробу відшкодувати потерпілим, завдану моральну шкоду, наявність двох малолітніх дітей та збіг обставин, що призвели до трагічного випадку.

Втім, вирок Рівненський апеляційний суд Сарненського районного суду залишив без змін, апеляційну скаргу захисника обвинуваченого — без задоволення.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень