Рідні брати з Волині воюють на різних сторонах фронту, один – генерал РФ (ВІДЕО)

Зрадника тепер проклинає все село

Михайло Зусько – російський генерал-лейтенант народився у селі Ветли на Волині. Нині ж у Ветлах, яке вздовж українсько-білоруського кордону, проклинають Михайла  Зуська, бо саме він зараз воює в Україні на боці Росії і віддає злочинні накази. 

У сім’ї Зуськів – 12 дітей, один з рідних братів зараз захищає від російських окупантів Київ.

Племінниця російського генерала каже, що тепер у родині вважають, що їх 11 дітей, брата-зрадника ненавидять.

Уроженець Волині, тоді ще генерал-майор ЗС РФ, ще 2014 року брав участь у війні проти України, кажуть у селі.  

- Я не знаю, як його назвати. То нелюд.

 

Він уродженець села Ветли, але виїхав з села ще 1989 року. Уже 33 роки в нас не проживає. Востаннє був у Ветлах 2012 року.

 

Разом зі своїми 12 братами і сестрами Михайло Зусько навчався у місцевій школі. Після школи як пішов у Рязанське училище в Росії, так там і залишився.

 

Певний час ми навіть ним гордилися, у школі висів його портрет як приклад для дітей. Але той, кого ставили у приклад, навіть не приїхав на похорон матері, якої не стало два роки тому. У цьому селі досі живуть дві його сестри і брат.

 

Скільки людських життів забрав, скільки горя приніс на нашу землю. Проклинаємо його у Ветлах всі,– розповідає староста села Любов Павлік.

Місцеві кажуть: сім’я була хороша, з яких причин виріс такий нелюд – невідомо. А ще розповіли, що мати Мизайла Зуська перед смертю відмовилася від свого сина.

Російська 58 армія, яку очолює  виходець з Волині наразі зазнає збитків на Миколаївському напрямку, де мужньо боронять рідну землю українські воїни. Командувач армії генерал-лейтенант Михайло Зусько проявив себе як бездарний стратег.

Під його командуванням у марних пробах взяти Вознесенськ знайшов свою смерть цілий батальйон тактичної групи сьомої гвардійської дивізії.

У Головному управління розвідки встановили, що саме Зусько безпосередньо брав участь у формуванні резерву війська та командував окупацією Донецька у 2014 році.

Зокрема, саме Зусько організував переправлення до Росії майна, викраденого на підприємствах окупованого Донбасу та у приватних осіб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень