Річниця картки Trustee Plus: десятки тисяч задоволених клієнтів і понад 10 млн транзакцій

Продукт, який встановив міст між цифровими активами та сферою традиційних фінансів

Одна з провідних Web3-компаній України відзначає знакову подію. З 1 по 12 серпня 2024 року криптогаманець Trustee Plus святкує перший рік своєї платіжної картки. Продукту, який встановив міст між цифровими активами та сферою традиційних фінансів.

За цей час сервіс продемонстрував стрімке зростання. Майже півмільйона користувачів завантажили та встановили криптогаманець Trustee Plus, а кількість випущених платіжних карток перевищила позначку в 80 000. Ще більше вражає число транзакцій з використанням карток — понад 10 мільйонів.

Прямо зараз для нових користувачів діє унікальна пропозиція: оформлення платіжної картки Trustee Plus зі знижкою в 50%. Це чудова точка входу у сферу цифрових активів, які можуть зробити ваше повсякденне життя комфортнішим.

«Минулий рік показав, що наш продукт не тільки життєздатний, а й має величезний попит серед десятків тисяч українців. Платіжна картка Trustee Plus відкрила перед нашими клієнтами можливості, про які раніше всі ми могли тільки мріяти. Ми продовжуємо працювати на благо Web3-ком'юніті і гарантуємо, що на користувачів попереду чекає безліч нових продуктів і революційних рішень», — зазначив CEO Trustee Plus Вадим Груша.

Важливо відзначити, що проєкт тільки почав прокладати шлях на самий верх світу цифрових фінансів і Web3. Розробники вже готуються представити нові функції та корисні поліпшення криптогаманця. Крім цього, є ще одна причина, через яку варто зареєструватися на платформі та оформити картку Trustee Plus.

Команда приділила увагу популярними Telegram-іграми, такими як Hamster Combat і новоспечений проєкт Dogs. Розробники подбали про те, щоб гравці «тапалок» могли виводити внутрішньоігрові монети на платіжну картку Trustee Plus у стейблкоїнах USDT. Це реальна можливість конвертувати зароблені токени в грошові кошти!

Також за допомогою криптогаманця можна в будь-який час придбати біткоін з кредитної картки та інші криптовалюти, з нульовою комісією на багато операцій і цілодобовою підтримкою. Ми, своєю чергою, з нетерпінням чекаємо нових пропозицій від команди Trustee Plus. І відзначаємо разом з ними річницю платіжної криптокарти, що полюбилася користувачам!

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень