13 знаменитостей, які вклали гроші в криптовалюту

Перелік

Криптовалюта давно пройшла шлях від ризикованого експерименту до світового явища. Усього три роки тому в електронні гроші вклалися 25 млн осіб. Минув рік, і ця цифра збільшилася в чотири рази!

Сьогодні ж курс біткоїна цікавить кожного десятого жителя планети. У цьому немає нічого дивного, адже за відносно короткий термін він виріс із $5 за монету до $20 000.

Популярності цифрових грошей сприяло не тільки стабільне зростання курсу основних криптовалют, але й інтерес світових знаменитостей до технології блокчейн. Багато зірок шоубізнесу, спортсмени та науковці в той чи інший час інвестували в крипту, що неодмінно ставало надбанням громадськості.

Популярні артисти та криптовалюта

Багато років тому Ештон Кутчер заявив про себе як про перспективного коміка та актора, орієнтованого на молодіжну аудиторію. Не дивно, що він став однією з перших знаменитостей шоубізнесу, хто вклався у цифрові монети. Сталося це 2010 року, коли Ештон інвестував у різні стартапи, пов'язані з технологією блокчейн. У 2013 році Кутчер пішов далі та вклав кошти у платіжні платформи біткоїна.

У різні часи інвесторами в криптовалюту ставали:

  • Ліндсей Лохан;
  • Террі Крюс – актор став фундатором власної цифрової валюти;
  • Періс Хілтон;
  • Шон Оно Леннон;
  • Граймс – канадська співачка всього за 20 хвилин стала багатшою на $5,8 млн;
  • Мелані Браун – колишня учасниця Spice Girls, відома під псевдонімом Мел Б, почала продавати власні музичні альбоми за крипту ще 2010 року.

Однак не всі зірки використовують біткоїни для власного збагачення. Відомий репер та продюсер Jay-Z віддав 500 біткоїнів для розвитку цифрових грошей та з метою благодійності. Мадонна – одна із засновниць фонду, який використовує крипту для допомоги сиротам.

Діячі науки

Марка Цукерберга переважно пов'язують із соціальною мережею Facebook. Незабаром його можуть асоціювати й зі своєю криптовалютою. Про бажання випустити монету Diem він заявив кілька років тому і, попри критику від уряду США, не відмовився від цієї витівки.

Винахідник і бізнесмен Ілон Маск своїми діями прямо впливає на курси криптовалют. Наприклад, після його поста про Dogecoin, у якому не було прямої реклами, ціна монети зросла на 1115% менш ніж за 4 місяці. При цьому Маск не раз критикував крипту, але не з метою боротьби з цифровими грошима, а щоби зробити їх кращими. Мільярдер тримає частину свого прибутку в ефіріумі та біткоїнах.

Зірки спорту та інвестиції в цифрові монети

У криптовалюту інвестують не лише молоді спортсмени, а й заслужені ветерани. Легенда боксу Майк Тайсон вклав гроші в крипту на ранній стадії її розвитку, а згодом став власником програми для торгівлі цифровими грошима.

Новий чемпіон світу з футболу Ліонель Мессі став амбасадором ізраїльського бренду, в планах якого розробити крипто-смартфон. У ньому вже буде встановлений надійний криптогаманець та кілька додатків для швидкої та безпечної торгівлі на біржі. Також Мессі вкладає чималий відсоток своїх заробітків у біткоїни та інші валюти.

Інтерес зірок до цифрових монет вкотре доводить хороші перспективи криптовалюти. Навіть сьогодні інвестиції в біткоїн вважаються вигідним вкладенням, а за більш детального розгляду можна знайти один або кілька нових проєктів, які в майбутньому принесуть чималий прибуток.

на правах реклами 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень