Не витрачайте даремно гроші: Ці речі для дому взагалі не потрібні

Список

Паперові рушники

Коштують вони дорого, витрачаються швидко, а практичного сенсу в них немає. Замінити паперові рушники можна звичайною кухонною ганчіркою або губкою - потім ці предмети відмінно перуться і знову використовуються. Якщо шкода грошей на спеціальні ганчірки - знайдіть старе простирадло, порвіть його і все.

Волоть для пилу

Друга назва такого диво-пристрою «піпідастр». Суть його в тому, що пір'я, прикріплені до пластикової основи, притягують пил статичною електрикою. Але є нюанс - повністю від пилу волоть не позбавляє, а й того гірше - «ганяє» її по квартирі з місця на місце. Після піпідастра вам доведеться ще раз прибрати за допомогою звичайної ганчірки... То навіщо робити ту саму роботу двічі?

Вакуумні пакети

Останнім часом такі «помічники» стали дуже популярні - в них можна скласти будь-які об'ємні речі, висмоктати повітря і вуаля - місця в шафі одяг займає набагато менше. З одного боку - плюси очевидні, але з іншого - є підводні камені:

  • у таких пакетах не можна зберігати верхній одяг;
  • якщо речі довго перебувають у вакуумі, то у них може з'явитися неприємний запах;
  • деформація одягу після вакуумного пакета - ситуація цілком звичайна;
  • якщо у пакета слабка застібка, то всередину може потрапити повітря, і сенсу в цих пакетах не буде.

Саме тому, перш ніж купувати таку штучку, детально вивчіть всі нюанси. Взагалі, зберігати одяг економно можна будь-якими іншими способами - в боксах, плетених кошиках, пакетах або навіть коробках.

Пилосос для клавіатури

Якщо у вас є звичка - регулярно щось їсти над комп'ютером, то рано чи пізно в клавіатурі з'явиться безліч крихт і залишків їжі. Магазини побутової техніки пропонують рішення - сучасний пилосос. Коштує такий пристрій недешево, а по ефективності нічим не кращий ніж звичайна зубна щітка. Так що, якщо ви хочете заощадити гроші й довести до ладу комп'ютер, не поспішайте бігти в магазин за пилососом - скористайтеся більш дешевшим методом.

Ролик для одягу

Пристосування, без якого не уявляють свого життя власники котів і собак. Ролик прекрасно прибирає з одягу шерсть і ворс, повертаючи речі до первісного адекватного вигляду. Однак з таким завданням справляється і бархатиста щітка для одягу, і скотч. Нема чого переплачувати за сам ролик і змінні насадки - ви здивуєтеся, як багато грошей на них ви насправді витрачаєте.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень