Рейтинг «Дії» падає у Play Market. Вже 3.0. Що каже керівництво Рівненщини

Їм подобається

Державний додаток «Дія» має оцінку 3.0 у Play Market. Це дані станом на 13:20. Програму оцінили 8 тисяч користувачів.

Низький бал додаток отримав через низку "багів" (помилок). Так, у відгуках пишуть, що додаток підтягує не ті фото, має інші помилки або не хоче встановлюватися.

На сторінці "Дії" у фейсбук розробники пояснюють, як виправити помилки в додатку та обіцяють "баги" «пофіксити», тобто виправити.

Водночас у Рівненській облдержадміністрації щодо додатка «Дія» відбувся брифінг. Вели його заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко та начальник обласного управління інфраструктури Федір Мисюра. Ігор Тимошенко розповів, що до 2024 року в додаток мають включити усі державні адміністративні послуги, які надає ЦНАП.

Нині ж там є водійське посвідчення та свідоцтво про реєстрацію.

До березня планується поліс страхування, студентський квиток, паспорт і закордонний паспорт. До кінця року додадуть штрафи та реєстри.

Федір Мисюра каже, що вже користується додатком.

Додаток працює. На собі перевірив, є некоректність через відсутність фотографії в водійському посвідченні. Вже став на електронну чергу для оновлення. Дуже зручно. Однозначно підтритмую.

Чиновник також зауважив, що в додатку є проблеми на кшталт підтягування інших фото.

Додає, що користувачі, які отримали права до 2016 року, мають оновити права в електронному реєстрі, оскільки до 16-го року фотографій ще не додавали:

Цифрове фото почалося з кінця 2016 року. Посвідчення, які зареєстровані до цієї дати, не містять в додатку фотографії. Таким чином в додатку передбачена послуга, що відсутня цифрова фотографія і одразу є посилання на те, аби зареєструватися та стати на електронну чергу для заміни посвідчення водія.

Нині додаток "Дія" завантажили понад мільйон людей. Чим випередили інші популярні застосунки.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень