«Реконструкція «Авангарду» у Рівному триватиме і взимку», – Фалко

У березні цього року фірма «Фіалка» отримала дозвіл від ДАБК на початок реконструкції стадіону у Рівному. Фактично роботи почалися всередині березня поточного року.

[media=155939]

У коментарі журналістам «Радіо Трек» директор фірми «Фіалка» Юрій Фалко повідомив:

- Ми не припиняємо роботи. Вже над центральною, так званою західною трибуною, готовий каркас для накриття. Проведені усі демонтажні роботи. Завершені роботи по влаштування бетонних паль. Заливаємо колони й моноліти на східній трибуні, де буде легкоатлетичний манеж. Замінений повністю колектор, який проходив під стадіоном. Усі теплотраси та кабельні лінії – винесли за межі стадіону.

Юрій Фалко — всередині. Фото з офіційної сторінки футбольного клубу Верес у Фейсбуці.

Ми підводимо все так, щоб цілий рік можна було працювати. Плануємо закінчити роботи на легкоатлетичному манежі, його контур закрити, щоб погодні умови нам не заважали взимку працювати. Все залежить від фінансування також. Поки ми використовуємо міські гроші. Нам місто платить згідно з актами виконаних робіт. Поки місто дало аванс 5 млн гривень, а всі інші суми – згідно з актами виконаних робіт.

Нагадаємо, на стадіоні мають облаштувати трибуни на 14 000 місць з накриттям, штучне освітлення, футбольне поле з підігрівом, 8 бігових доріжок, а також легкоатлетичний манеж.

Зауважимо, востаннє частковий ремонт на «Авангарді» проводили у 2008 році. Нині на стадіоні триває капітальний ремонт, орієнтовна вартість якого - 200 мільйонів гривень. Згідно з проєктом, усі роботи повинні завершити до травня 2021 року.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень