Які роботи нині тривають на стадіоні «Авангард»

Та чи вистачає грошей на реконструкцію

Будівництво стадіону «Авангард» не матиме проблем з фінансуванням найближчі місяці. За словами міського голови Володимира Хомка на цей об’єкт зараз виділено 50 мільйонів гривень,  20 з яких уже засвоїли. Нині тут ведуться дуже важливі роботи зауважив мер Рівного:

Для того щоб стадіон побудувати, треба пробурити приблизно 600 паль, буронабивних. Робить це субпідрядна організація з Києва, відома з хорошою репутацією. Зараз вони пробурили приблизно 340 паль, цифра ця щодня змінюється. Це дуже важливо, бо потім на тих палях буде усе триматися.

І друга робота важлива, яка ведеться – це перенесення колектора. Колектор знаходився під стадіоном, хтось 50 років тому так вирішив. Ми не можемо будувати новий стадіон на колекторі.

Тож колектор за межі стадіону уже перенесли. Ці роботи виконує як субпідрядна організація «Рівнеоблводоканал», і уже найближчим часом має завершити їх. За словами Володимира Хомка, після формування нового уряду, перемовини про фінансування стадіону з ДФРР – буде відновлено.  

Загальна вартість реконструкції стадіону «Авангард» – близько 200 мільйонів гривень. Генпідрядник – фірма «Фіалка». Роботи на об’єкті розпочались у середині березня і, згідно з планом, завершаться у травні 2021 року.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень