Хто спонсор: за реконструкцією стадіону «Авангард» вестимуть цілодобове спостереження (ФОТО)

Аби кожен міг щоденно спостерігати за змінами на рівненському стадіоні

За реконструкцією стадіону «Авангард» у Рівному вестимуть цілодобове онлайн-спостереження. Про таку ініціативу голови обласної Федерації футболу і президента «Вереса» Олексія Хахльова сайт «Радіо Трек» повідомляв тут. Запропонували таку ідею ультрас, розповів Олексій Хахльов:

- Ця ініціатива розпочалася з пропозиції від наших ультрас, які ініціювали цю систему спостереження ще майже рік тому. Народний клуб «Верес» провів перемовини з генеральним підрядником – фірмою «Фіалка», і отримали тільки схвальні відгуки. Оскільки ми ініціюємо цю процедуру, то готові взяти на себе всю витратну частину. На Народний клуб «Верес». Яка б не була ця сума, вона не вплине на збільшення вартості проекту.

Місця встановлення ще мають погодити з інженерами генпідрядника, щоб камери не заважали реконструкції. Усі технічні моменти - кількість відеокамер і куди транслюватимуть зображення - ще вирішують. Можливо, для онлайн-спостереження зроблять окремий веб-ресурс, припустив Олексій Хахльов. Або ж трансляцію можна буде переглянути на сайті «Вереса», який, до речі, теж збираються оновити.

Нагадаємо, напередодні депутати Рівнеради погодили надання перших 50 мільйонів на реконструкцію стадіону. А сьогодні вже розпочали демонтаж трибун.

Загальна вартість проекту – близько 200 мільйонів гривень. У паспорті об’єкта реконструкції йдеться, що роботи фірма «Фіалка» має завершити у травні 2021 року.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень