Генпідрядник про роботи на стадіоні «Авангард» у Рівному: «Я поки не можу почати демонтаж»

Роботи, можливо, почнуть на кілька днів пізніше

Фото з інтернету.

Фірма «Фіалка» повинна за 27 місяців, з моменту отримання дозвільних документів на виконання будівельних робіт, реконструювати стадіон «Авангард» у Рівному.

Поки відповідних дозволів генпідрядник – фірма «Фіалка» – від замовника робіт, а це УКБ, не отримувала. Бо міське управління капітального будівництва чекає погодження з Києва.

Юрій Фалко. Скрін з відео UA: Рівне.

Тим часом директор фірми «Фіалка» Юрій Фалко повідомив, що стадіон огороджувати поки не буде, бо за роботи без дозволів його можуть оштрафувати:

- Де-юре ми генпідрядники, де-факто ми роботи не маємо права розпочинати, поки не буде дозволу з будінспекції України, тому що це клас наслідків третій і треба дозволи з Києва.

 

Я підготовчі роботи вже розпочав, але це внутрішні роботи. Я почав заготовляти стійки, огорожу, готувати інструмент та будівельників. Я внутрішні роботи веду поки.

 

Я готовий протягом двох годин зайти на об’єкт, як тільки буде дозвіл. Зі свого боку я всі документи надав.

У 2019-му році заплановані земляні роботи, забивання паль, виготовлення фундаменту, стін, колон, перекриття, ліфтових каналів. У наступному році триватимуть інші роботи. Зауважимо, «Фіалка» також має облаштувати парковку біля стадіону. Усі роботи мають звершитися до 25 травня 2021 року.

Частина додатку до договору міського УКБ та будівельної фірми «Фіалка», який було опубліковано на сайті Prozorro.

Запланований кошторис реконструкції 199 мільйонів 800 тисяч гривень. Перші гроші на початок робіт мають виділити на сесії міської ради завтра, 21 лютого.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень