Спорткомплекс на Макарова, «Авангард» і спідвей пообіцяв підтримати Міністр спорту в Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

А ще - посприяти не тільки в реконструкції стадіону, а й у його наповненні

Сьогодні Рівне відвідав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Під час свого візиту він зустрівся з очільником ОДА Олексієм Муляренком та міським головою Володимиром Хомком.

З останнім він підписав Меморандум про взаємовідносини у сфері фізичної культури і спорту між Міністерством молоді та спорту України та Рівненською міськрадою. Пізніше Міністр разом з мером особисто побував на «Авангарді».

Будівництво стадіону «Авангард», його повна реконструкція – це яскравий приклад успішності політики децентралізації. Ми сьогодні підписали меморандум з Рівненською міськрадою про те, що наше Міністерство сприятиме у побудові цього стадіону. І на стадії розробки проектно-кошторисної документації, і на стадії безпосереднього будівництва будемо консультувати наших колег із Рівного для того, щоб тут можна було приймати змагання з легкої атлетики, - написав Міністр на власній сторінці у соцмережі.

[media=140597][media=140602]

Це буде багатофункціональний комплексний стадіон. Тут будуть і футбол, і легка атлетика. І ми плануємо приймати тут змагання не нижче рівня Чемпіонату Європи. Для цього розширюється кількість доріжок, підтрибунне приміщення, буде відповідне освітлення, табло, благоустрій. Також будемо сприяти, щоб сюди приїжджала збірна України з легкої атлетики, проводила тут навчально-тренувальні збори, будемо проводити Чемпіонат України тощо. Тобто, тут кипітиме спортивне життя, - зазначив Ігор Жданов.

Крім того, Меморандум передбачає розробку міською радою дорожньої  карти розвитку спортивної інфраструктури міста.  Зокрема, у Рівному мають передбачити дієвий механізм реконструкції стадіону шляхом співфінансування видатків з державного та місцевого бюджетів.

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, своє чергою, акцентував увагу на тому, що допомоги від Мінспорту варто очікувати і на інших важливих об’єктах в області:

Зустрілись з ним, щоб обговорити перелік питань стосовно розвиту спортивної інфраструктури в нашій області. Нам уже є що презентувати, а тому кожен наступний крок має все більшу підтримку. Обговорили перспективи програми будівництва Палаців спорту і фінансування спорткомплексу на Макарова, окремо зупинились на будівництвах басейнів, а ще попросили сприяння у розвитку рівненського спідвею, якому цьогоріч 60 років!

Стосовно ж «Авангарду», Міністр пообіцяв допомогу у забезпеченні стадіону необхідним футбольним і легкоатлетичним обладнанням та інвентарем.

[media=140601][media=140599]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень