Через реконструкцію стадіону «Авангард» закриють проїзд (ФОТО)

До завершення робіт з перенесення колектора

На стадіоні «Авангард» стартує новий етап будівництва - перенесення каналізаційного колектора, який відводить воду від вулиць Степана Бандери, Чорновола, і аж до Відінської. Про це повідомляє прес-служба Рівнеради і наводить цитату міського голови, який одразу після відпустки вирушив на перевірку будівництва:

- З незрозумілих для мене причин, всупереч будь-яким нормам, цей колектор проходить під самим стадіоном. Як і ким було прийняте таке рішення - мені невідомо. Але щоб будувати далі стадіон, колектор необхідно перенести, - наголосив Володимир Хомко.

На майданчик уже завезли нові труби. Вартість робіт із перенесення колектора складе приблизно 1 мільйон 500 тисяч гривень.

На час робіт зроблений раніше проїзд праворуч біля ринку закриють на півтора-два тижні. Об'їзд ліворуч лишається відкритим.

Будівництво триває за планом, коштів достатньо, зауважень до якості робіт немає, - резюмував міський голова. На сьогодні освоєно близько 15 мільйонів гривень.

Нагадаємо, довгоочікувана реконструкція стадіону розпочалася 15 березня – наступного дня після рішення Рівнеради про надання перших 50 мільйонів гривень на будівництво.

Реконструкцією стадіону займається фірма «Фіалка». Попередня вартість всього будівництва - майже 200 мільйонів гривень. Завершити «Авангард» мають за три роки - у 2021.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень