Російські «референдуми» в Україні: Подробиці проведення

У розвідці розкрили деталі

Днями адміністрація президента росії провела «референдуми» на тимчасово захоплених територіях України.

За словами представника ГУР Вадима Скібіцького, під час фейкових «референдумів» на тимчасово окупованих територіях постійно перебували російські високопосадовці. А представники федеральних утворень надавали допомогу «виборчим комісіям».

Щоб створити картинку «дотримання норм міжнародного права» для Європи, росія організувала інформаційну компанію. Пропагандисти створювали поставні сюжети, а на окуповані території для масовки звозили людей із Ростовської області й Криму.

На фото Вадим Скібіцький
На фото Вадим Скібіцький

Цю картинку будуть показувати російському глядачу і будуть намагатися переконати Європу, що це відбулося відповідно до міжнародного права. Але ми розуміємо, що це фейк. Це чергова потужна інформаційна кампанія, які проводить росія, покриваючи свої злочини, – каже Вадим Скібіцький.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень