Ядерні погрози путіна не вплинуть на підтримку України, – Пентагон

Ми зосереджуємося на тому, щоб продовжувати відкритий і сміливий діалог із українськими колегами (с)

Речник міністерства оборони США бригадний генерал Патрік Райдер розповів, що погрози президента росії владіміра путіна щодо застосування ядерної зброї не вплинуть на військову підтримку України.

Що стосується заяв чи оголошень, які чути з росії, то вони не впливають на зобов’язання міністерства продовжувати тісну роботу з нашими міжнародними партнерами й нашими союзниками стосовно надання Україні тієї підтримки, яку вона потребує для захисту своєї країни, – зауважив речник Пентагону.

Водночас він заперечив, що ядерний шантаж росії вплинув чи впливає на те, які типи озброєння США і союзники готові постачати Україні.

Ми зосереджуємося на тому, щоб продовжувати відкритий і сміливий діалог з українськими колегами та міжнародними партнерами й союзниками щодо того, чого потребує Україна, і ми продовжимо говорити про те, якими є ці потреби не лише в середньо- й довгостроковій перспективі, а й про те, якими ці потреби є зараз. Тож мені видається, що на ці розмови не впливає ситуація, – сказав Патрік Райдер.

Джерело: Європейська правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень