Четверо звільнених з російського полону повернуться на Рівненщину (ФОТО)

Їх знає кожен

Напередодні Україна, в обмін на екснардепа та кума путіна Віктора Медведчука, повернула додому 215 полонених, половина – з «Азовсталі».

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль сьогодні офіційно підтвердив, що четверо звільнених з російського полону – це Герої, які пов’язані з Рівненщиною.

Серед звільнених є:

Уродженка Дубенського району, капітан медичної служби Мар’яна Мамонова. В руки російських загарбників жінка потрапила ще 4 квітня. Коли розпочалася війна Мар’яна Мамонова вже була вагітною, нині вона на 9 місяці.

Житель Рівного капітан Дмитро Козінський.  Він – старший лейтенант, який воює у складі полків Донбас та Азов з 2014 року.

Старший солдат Дмитро Козацький, студент Острозької академії. Маріуполі. Його знає кожен, адже він на увесь світ прославився фото з «Азовсталі». Дмитра Козінського та  Дмитро Козацького полонили 19 травня в Маріуполі. 

Орест на фронті. Фото з його архіву.
Орест на фронті. Фото з його архіву.

Уродженець смт Смига Дубенського району, підполковник Віталій Данилевич.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень