Може зникнути туалетний папір: Україна на порозі нового дефіциту

Про це попереджують експерти

Через війну Україна зазнає серйозних економічних втрат. На цьому фоні періодично виникає дефіцит на різні товари. Раніше з полиць магазинів зникла сіль та подорожчали основні продукти харчування.

Тепер в Україні може бути дефіцит туалетного паперу

Йдеться про «Обухів-65». Він займає левову частку цього сегменту продукції у країні, тому туалетний папір взагалі може стати дефіцитом.

Причиною цього є закриття Київського картонно-паперового комбінату, який випускає знамениту марку туалетного паперу. Загроза закриття нависла над підприємством через ймовірне російське громадянство його бенефіціара Володимира Крупчака. Хоча є інформація, що власник комбінату відмовився від російського громадянства ще у 2007 році.

До того ж керівництво Київського КПК підозрюють у несплаті податків. Через ці підозри на комбінаті пройшли обшуки.

 

Майно та активи Київського КПК були заарештовані.

Аналітик Олександр Кочетков каже, якщо арешт з майна підприємства не знімуть, і його роботу не відновлять, це відчують споживачі усієї України. Якісний туалетний папір може стати дефіцитом, а натомість нішу заповнять неякісні підробки популярного бренду. Також без роботи лишаться понад 2,5 тисячі працівників комбінату.

Джерело: biz.today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень