Війна взимку не закінчиться: Подоляк назвав причину

Що є найбільшою перешкодою на шляху до перемоги

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що цієї зими не варто чекати закінчення війни. І головною перешкодою для її закінчення є переконання Заходу в тому, що росію треба боятися.

ФОТО Діалог.ua

- Політики надто стурбовані тим, як росія відреагує, якщо  програє цю війну, – каже Михайло Подоляк.

Разом з тим він переконаний, що Великобританія, США та ЄС зможуть знайти відповідь на це питання і зможуть закінчити цю війну максимум за кілька місяців.

- Це зовсім не питання років, як усі кажуть... Це питання трьох, п'яти, шести місяців...

 

Швидкість звільнення Харкова склала понад 8,5 тисячі квадратних кілометрів всього за чотири-п'ять днів. Ось приклад того, як це могло статися, – пояснив Подоляк та уточнив, що «було б помилкою» думати, що війна закінчиться цієї зими.

Найбільшою перешкодою по дорозі припинення війни, за думку радника ОП, є страх міжнародного товариства перед реакцією росії.

- У країн-партнерів немає розуміння, що буде далі. Усі звикли до того, що російська федерація – чудовисько за своєю поведінкою. Що росії потрібно боятися...

 

Це те, що утримує світ від більш інтенсивної допомоги нам та допомоги Україні у припиненні цієї війни, – каже Михайло Подоляк.

На його переконання, міжнародні союзники не мають дозволяти шантажувати себе страхом перед ядерною зброєю.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень