Окупанти розпочали «референдуми» на Донбасі, Херсонщині та у Мелітополі

Як уникнути голосування 

Сьогодні окупанти, які тимчасово хазяйнують на територіях Донецької, Луганської, Херсонської областей та у Мелітополі, почали проводити псевдореферендуми щодо приєднання до росії, повідомляє російське пропагандистське інформагентство «РИА «Новости».

У так званій «ДНР» повідомили, що «голосування» відбувається по всій території, яку контролюють окупанти.

 

В так званій «ЛНР» сказали, що всі «бюлетені» доставили на виборчі дільниці, «з 8 ранку свою роботу починають місця для голосування поза приміщенням».

 

У Мелітополі почали ходити за адресами громадян для збору підписів, передає  Українська правда

Крім того, відомо, що відкрилися навіть кілька дільниць у Криму, щоб люди, які туди втекли від війни, могли теж проголосувати за приєднання до росії.

Речник президента рф Дмитро Пєсков каже, що «за позитивного рішення» на «референдумах» «підуть дії парламенту і президента росії». «Будуть підписані документи, усе буде оперативно».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень