Речі, які не можна показувати гостям, особливо не дуже близьким

Не все можна тримати на видному місці

Будинок – це наша фортеця. Тут кожен куточок наповнений нашою енергією. Гості, які до вас приходять, несуть іншу енергію і не завжди позитивну. Саме тому є речі в будинку, які взагалі не слід показувати гостям, особливо не дуже близьким.

Ікони

Хто б міг подумати? Але домашні ікони мають сильну енергетику, тому їх треба берегти від сторонніх очей. Оскільки ікони – обереги. Те ж стосується і ваших особистих талісманів і оберегів. Їх у жодному разі не можна давати в руки іншим людям, тим більше дозволяти міряти.

Старі фотографії

Якщо на фотографії зображені люди, яких вже немає в живих, такі фото і зовсім не варто тримати на видному місці. Не тримайте в будинку, особливо на виду, фото, які вас засмучують. З цієї ж причини не залишайте на загальний огляд фотографії з колишніми коханими і друзями.

Мушлі

Вам здається, що найкращий сувенір, привезений з моря, — це черепашки? А молюск, який помер в цій черепашці з тобою посперечався б. Черепашки несуть негативну енергію і притягують погані новини. І у поєднанні з негативною енергетикою гостей можуть взагалі накликати біду. Замість черепашок привезіть друзям з поїздки магніт або місцеві солодощі.

Джедело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень