Ці речі на вашій кухні притягують бідність: викиньте їх негайно

Які предмети на вашій кухні притягують бідність

Фото - Pexels
Фото - Pexels

На кухні концентрується енергетика всіх членів сім'ї. Які речі на вашій кухні можуть притягувати проблеми з грошима і бідність – читайте нижче.

Банки та пляшки

Велика кількість порожніх банок і пляшок на кухні символізує бідність і проблеми. Посуд для консервування продуктів зберігайте в коморі або підвалі, в крайньому разі – на балконі.

Тріснутий і надколотий посуд

З давніх часів вважається, що надколотий і тріснутий посуд приносить неприємності. Позбавтеся від усього, що явно не годиться для використання.

Сміття

Візьміть у звичку виносити сміття щодня до настання вечора. Запах сміттєвого відра явно не зроблять вашу кухню приємним місцем. А відходи теж символізують бідність - позбавляйтеся від них швидше.

«Переберіть полки - там стоїть багато предметів, якими ви давно не користуєтеся і користуватися не будете: старі контейнери, зламані ножі, дошки для оброблення.

Сухі квіти

Найкрасивішим букетам з сухих квітів не місце на вашій кухні. І це стосується будь-яких предметів інтер'єру, які прикрашені сухим листям і квітами. Краще поставте горщик з живою квіткою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень