Де найкраще відпочити на морі у 2022 році

Напрямки пляжного відпочинку

Холодні похмурні зимові дні навіюють сумні думки і навіть депресію. Тож більшість людей вже починають планувати відпустку у теплих краях. Десь на морі, щоб був чистий пляж і гарний краєвид. Tripadvisor склав рейтинг, куди краще поїхати відпочити. 

Канкун, Мексика

Мексиканський Канкун – чудове місце як для веселого молодіжного, так і спокійного сімейного відпочинку. Тропічний клімат дарує мандрівникам найкращий пляжний відпочинок, а крім того, тут можна знайти й інші розваги – руїни цивілізації Мая Ель-Рей, Яміль Луум, тематичний музей Мая, Музей текіли з дегустаціями та багато іншого.

Балі, Індонезія

Мальовничі краєвиди Балі здатні підкорити серце кожного туриста. У поєднанні з лагідним сонцем, білосніжними піщаними пляжами та кришталевою водою вони забезпечать ідеальний відпочинок. Також тут ідеальні умови для дайвінгу, атмосферні храми та цікава фауна зроблять його ще веселішим.

Крит, Греція

Крит – перлина Греції. Тут не лише ідеальні умови для лінивого пляжного відпочинку, а й цікаві варіанти дозвілля. Усе нагадує про історію та міфи стародавньої цивілізації, що надасть вашій відпустці особливого шарму.

Кабо-Сан-Лукас, Мексика

Місто Кабо-Сан-Лукас подарує чекає різних туристів. Тут добре тим, хто шукає веселощі, і тим, хто прагне тиші. У місті є пляжі на будь-який смак – спокійні для охочих поніжитися на сонечку і активні для фанатів серфінгу та активних розваг.

Плая-дель-Кармен, Мексика

Плая-дель-Кармен – це одне з найкращих у світі місць для дайвінгу. Любителів підводного плавання приваблюють цікаві печери та активне життя морських жителів.

Домінікана

Домініканська Республіка – місце райської відпустки. Тут вічне літо, мальовнича природа та бездоганні пляжі. Домінікана заслуговує особливої уваги любителів дайвінгу та снорклінгу, адже потішить їх багатою морською фауною, красивими рифами та цікавими фрагментами затонулих піратських кораблів.

Майорка, Балеарські острови

До запальної Майорки з'їжджаються тисячі туристів, адже вона може догодити кожному. Пляжі та гроти, величний гірський хребет, романтичні рибальські селища, масштабні оливкові сади роблять її по-справжньому казковим островом.

Хургада, Єгипет

У Хургаді на туристів чекають коралові рифи та лазурні води Червоного моря. За приємною ціною туристи отримують можливість комфортно відпочити, відвідати Аравійську пустелю і насолодитися дайвінгом.

Тенерифе, Канарські острови

Тенерифе може вразити не лише прекрасними пляжами, а й неповторними вулканічними пейзажами. Місцевість Тенерифе дуже контрастна, а тому навряд чи зможе набриднути. Давні ліси, бухти з чорним піском, колоритні селища, гірські масиви створюють справжній рай для подорожувальників.

Корсика, Франція

Відпустка на французькому острові Корсика стане гармонійним поєднанням європейського та тропічного відпочинку. Тут можна погуляти цікавими містечками, полежати на пляжі та дослідити місцеві гори.

Також до рейтингу найкращих напрямків для пляжного відпочинку потрапили:

  • Родос, Греція
  • Аруба
  • Пхукет, Таїланд
  • Санторіні, Греція
  • Ріо-де-Жанейро, Бразилія
  • Шарм-ель-Шейх, Єгипет
  • Острів Оаху, Гаваї
  • Гоа, Індія
  • Ямайка
  • Фортуна-де-ла-Сан-Карлос, Коста-Рика
  • Седона, Аризона
  • Прая Гранде, Бразилія
  • Орландо, Флорида
  • Кампус-ду-Жордау
  • Баньос, Еквадор

Джерело: Tripadvisor

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень