«Жертва гарної фотки»: у Рівному напали на відомого блогера-екстремала (ФОТО/ВІДЕО)

Бо хотів зробити світлину в «найкрасивішому районі міста»

Відомого рівненського блогера Мішу Огородника «побили» в одному з мікрорайонів Рівного. За словами хлопця, він хотів зробити красиве фото. Для цього виїхав автівкою на тротуар, а це своєю чергою неабияк обурило очевидців. 

Усе це блогер описав у своєму інстаграмі: 

Проїхав буквально 10 м тротуаром, щоб зробити красиву фотку в найкрасивішому місці, найкрасивішого району мого міста).

 

Знав, що заради фотки йду на ризик, на штраф, можливо на великий, але не міг подумати, що йду на таке. Краса вимагає жертв, але сьогодні жертва гарної фотки – я.

 

Спочатку переконавшись у відсутності людей на тротуарі, дочекавшись ночі для цього (22 00) бо пізніше не хотів будить людей сусідніх будинків гучним вихлопом, заїхав всього на 2-3 хв на порожній тротуар, але й не пройшло хвилини як у результаті п'яні «люди» ( Суджу за поведінкою та манерою «розмови» самі збіглися до мене.

 

Не приймали вибачень, не дали зробити пару фоток, поліцію теж відмовилися викликати й вирішили покарати мене самостійно, ті фотки що є в профілі були зроблені під час лайки, хоч на мою думку особі не скажеш, що мені зараз погрожують розбити обличчя.

https://www.instagram.com/p/CXKWC0jKUIQ/

Міша Огородник - відомий український ютуб-блогер. Відео з небезпечними трюками та фрірайдом Огородник викладає на YouTube з 2008 року. За цей час на нього підписалось близько два мільйони користувачів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень