Приберіть це негайно: 10 речей, які псують затишок у вашому домі

Візьміть на замітку

Вікна без «одягу»

Оформлення вікон – це фінальний штрих у гармонійному інтер'єрі. Існує безліч варіантів: звичайні штори природних відтінків, римські штори, жалюзі тощо. «Голі» вікна ж створюють враження, ніби у приміщенні досі йде ремонт, а це повністю вбиває весь затишок.

Багато взуття у коридорі

Взуття, що лежить на купі відразу біля входу, викликає відчуття безладу в домі. Краще придбайте закриті органайзери або ж приберіть більшість взуття у комору. Біля входу тримайте лише те, що взуваєте щодня!

Недоглянуті кімнатні рослини

Озеленення ще не шкодило жодному приміщенню. Безліч вазонів з кімнатними рослинами відразу роблять кімнату більш «живою». Проте це можливо тільки тоді, коли рослинки доглянуті. Засохле листя, зав'ялі квіти, які лежать біля горщиків – усе це не сприяє затишку.

Забагато статуеток

Усі люблять оточувати себе милими дрібничками: фото у рамках, прикраси, привезені з подорожей чи подаровані друзями, статуетки. Проте не варто захаращувати цими речами приміщення. Вони збирають пилюку і роблять кімнату менш просторою.

На кухні усе на видноті

Якщо ви багато готуєте на кухні, добре подумайте, перш ніж встановлювати відкриті полиці. Інакше усі ваші красиві баночки для зберігання круп та спецій і дорогий посуд дуже швидко покриється шаром пилюки й жиру. Виглядатиме це вкрай неохайно.

Неприємний запах

Жодна квартира не буде затишною, якщо там неприємний запах від щойно приготованої їжі, сигарет чи сміття. Краще встановлюйте якісну витяжку, куріть лише на балконі і вчасно виносьте сміття. А затишку можуть додати різноманітні ароматичні дифузори.

Мало світла

Велика кількість світла позитивно впливає на настрій мешканців будинку. Якщо у вашій кімнаті невеликі вікна і до неї потрапляє мало природного світла, то потурбуйтесь про те, щоб було багато інших джерел: торшери, точкові світильники, настільні лампи тощо. Не перетворюйте свій дім на підвал.

Пластиковий посуд

Пластиковий посуд досить зручний у використанні. Він неважкий, його легко мити та й коштує недорого. Проте такі пластикові миски та тарілки дуже здешевлюють інтер'єр.

М'які меблі у різному стилі

Диван – квіточку, подушки – у велику чорно-білу клітинку, а крісла – у мілку коричневу. Усе має хороший вигляд окремо в магазині, але дуже строкато в одному інтер'єрі. Краще купуйте однотонні великі меблі, а яскравості додавайте різноманітними пледами та подушками.

Неправильне зберігання

Як би зручно вам не було тримати старі речі у великих пакетах, а канцелярське приладдя у контейнерах, пам'ятайте – це створює хаос у вашій кімнаті, вона виглядає неохайно. Краще придбати красиві плетені кошики чи спеціальні коробки з тканини.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень