7 таємниць готелів, про які туристи навіть не здогадуються

Гості готелів навіть не уявляють, як влаштована їх робота

Зазвичай, заселяючись у готель, відвідувачі не очікують багато. Постільна білизна може бути не такою чистою, як хотілось би, матрац – жорсткий, а сусіди – галасливі. Однак є речі, про які гості навіть не здогадуються.

Готелі та місцева поліція дружать

Зазвичай керівництво готелю підтримує хороші зв’язки з місцевою поліцією та мед закладами. Тож про більшість інцидентів, які стаються у готелі, громадськість не знає. А це означає, що ніхто не може гарантувати вам безпеку.

Бронювання на сторонніх сайтах – не завжди вигідно

Зараз є багато сайтів, через які можна замовити номер у готелі. Однак робити цього не варто, бо можна «влетіти» на додаткову комісію. Найвигідніше – зателефонувати у готель і забронювати номер напряму.

Ви можете жити у готелі з зіркою і навіть не знати про це

Зазвичай заселення зірки відбувається вночі, коли більшість гостей відпочивають у номерах. Це роблять, аби зберегти у таємниці інформацію про зірку. Часто зірки і виходять прогулятися територією готелю вночі, аби не зустріти когось з відвідувачів.

Оминайте готельні чашки та склянки

Якщо спитати працівників готелю, що найбрудніше у номері – це буде посуд. Чашки склянки просто споліскують і не завжди під гарячою водою і з миючими засобами.

Поводьте у готелі себе чемно

Часто співробітники готелю можуть робити знижки гостям на різні послуги. Постійних клієнтів, які чемно себе поводять у номерах, впізнають і роблять приємні пропозиції.

Зазвичай покоївкам платять за прибирання кожного номера

Зарплата покоївок часто залежить від кількості кімнат, які вони встигають прибрати. А це означає, чим довше вони прибирають у кімнаті, тим менше грошей отримують. Тому може бути навіть таке, що і білизну ніхто не змінює.

Найкращий час для проживання в готелі – перший тиждень місяця

У цей період колишні гості вже виїжджають, а бізнес-мандрівники ще не заселилися. Тоді заселитися у чисту кімнату шансів більше.

Джерело - Travel + Leisure 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень