Дієві способи видалення плям зі стелі, якщо вас затопили

Вони реально працюють

Чи не з кожним мешканцем багатоповерхівки буває така неприємність як затоплення. Тоді найлегше власникам квартир, де натяжні стелі. Воду тоді просто можна злити, знявши стелю.

А от тим у кого звичайна стеля доводиться складніше, адже після затоплення лишаються помітні плями. І часто зафарбувати їх не вдається.

Спосіб 1

Вам будуть потрібні:

  • білизна;
  • місткість;
  • рукавичка;
  • губка.

Візьміть губку для посуду, змочіть у білизні і почистьте забруднене місце. Повторити такі заходи потрібно щонайменше тричі після повного висихання.

Спосіб 2

Якщо перший спосіб не допоміг, вам буде потрібно замаскувати плями. Але водоемульсійна фарба не підійде, оскільки плями будуть просочуватися крізь неї і знову проявлятися на стелі.

Вам будуть потрібні:

  • олійна емаль;
  • водоемульсійна фарба для стель.

Беремо олійну емаль і тонким шаром зафарбовуємо нею проблемні місця. Даємо емалі повністю висохнути і створити масляну захисну плівку, через яку плями вже не зможуть просочитися. Потім покриваємо проблемне місце водоемульсійною фарбою для стель — цей етап також необхідний, оскільки з часом біла олійна фарба почне жовтіти, а водоемульсійна ні.

Ось і все, ваш біла стеля як новенька!

Джерело - Ukr.Media.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень