Рецепт пишного і пористого тіста: Що треба додати до борошна, щоб оладки не опадали
Оладки на сніданок – це завжди хороша ідея
І дорослі, і малеча дуже полюбляють оладки. Вони, особливо з варенням, виходять дуже смачними.
Авторка українського кулінарного YouTube-блогу «Будні майстра» в новому ролику розповіла, як приготувати оладки.
Інгредієнти:
- 200 г - кефіру жирністю 2,5%;
- 200 г - борошна;
- 1 - яйце;
- 1 ст. л. - цукру;
- дрібка - солі;
- 1 ст. л. - олії;
- 0,5 ч. л. - соди;
- ванілін - за бажанням.
У миску додайте яйце, цукор і кефір. Влийте олію і перемішайте.
До борошна додайте соду і просійте. Саме це дозволить утримувати пишність оладок.
Додайте борошно й соду в рідку основу, перемішайте.
Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште, щоб «відпочило», на 15 хвилин.
Обсмажте оладки на олії з двох боків під кришкою до рум'яного кольору.
Радіо Трек: НОВИНИ