Рецепт пишного і пористого тіста: Що треба додати до борошна, щоб оладки не опадали

Оладки на сніданок – це завжди хороша ідея

І дорослі, і малеча дуже полюбляють оладки. Вони, особливо з варенням, виходять дуже смачними.

Авторка українського кулінарного YouTube-блогу «Будні майстра» в новому ролику розповіла, як приготувати оладки.

Інгредієнти:

  • 200 г - кефіру жирністю 2,5%;
  • 200 г - борошна;
  • 1 - яйце;
  • 1 ст. л. - цукру;
  • дрібка - солі;
  • 1 ст. л. - олії;
  • 0,5 ч. л. - соди;
  • ванілін - за бажанням.

У миску додайте яйце, цукор і кефір. Влийте олію і перемішайте.

До борошна додайте соду і просійте. Саме це дозволить утримувати пишність оладок.

Додайте борошно й соду в рідку основу, перемішайте.

Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште, щоб «відпочило», на 15 хвилин.

Обсмажте оладки на олії з двох боків під кришкою до рум'яного кольору.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень