Рататуй у мультиварці (РЕЦЕПТ)
Легко і недорого
Рататуй - досить просте блюдо з овочів. Будь-яка господиня зможе приготувати цю страву, адже нічого хитрого в ньому немає, а баклажани, кабачки і томати доступні за ціною.
Інгредієнти
- Кабачок 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Прованські трави 1 ч.л.
- Оливкова олія 1 ст.л
- Зелень.
Тонкими кільцями нарізаємо баклажан і посипаємо сіллю, залишаємо на 20 хвилин, щоб вийшла гіркота. Ріжемо кабачок і 2 помідори.
Готуємо соус.
Свіжий перець і цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Включаємо мультиварку на режим «Смаження». Додаємо олію і кидаємо овочі в розігріту мультиварку на 2 хв. Додаємо дрібно порізані помідори, з яких зняли шкірку. Тушкуємо 15 хвилин. Потім додаємо 1 ст. л. томатної пасти, пряні трави, сіль, і цукор.
Баклажани промиваємо від солі. Формуємо стопочки кабачок-баклажан-помідор, а потім складаємо у мультиварку. Заливаємо овочі соусом і готуємо у режимі «Тушкування» 1 годину.
Готову страву викладаємо на тарілку і посипаємо зеленню.
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ