Карантин: готуємо шашлик у банці (РЕЦЕПТ)

Весна завжди асоціюється з пікніком, природою та мангалом з шашликами

Шашлик – популярна страва у теплу пору року. Хто не любить пікніки у колі друзів? Та через пандемію коронавірусної інфекції посиденьки на природі поки під забороною.

Але це не означає, що дуже смачну страву з м'яса не можна приготувати в домашніх умовах.

Замість багаття можна використовувати духовку і запікати шашлик на деку, але ще краще скористатися звичайною 3-літровою банкою. Такий варіант звучить досить незвично, але насправді готувати шашлик в банці дуже просто. М'ясо виходить соковитим, ніжним і неймовірно ароматним.

Інгредієнти

М'ясо 1-1,5 кг.

Цибуля 3 шт.

Майонез 250 г.

Приправа для шашлику за смаком

Сіль за смаком

Рідкий дим 2 ч. л.

Нарізати м'ясо невеликими шматочками, а також порізати кільцями цибулю. Потім додаємо майонез, солимо, додаємо приправу для шашлику, перемішуємо і відправляємо маринуватися на 2 години. Тим часом потрібно підготувати дерев'яні шпажки для шашлику. Важливо, щоб вони не виглядали з трилітрових банок. Якщо палички занадто довгі, їх можна відрізати.

Після того, як м’ясо замаринується, нанизуємо його на шпажки і відправляємо у банки. Важливо, щоб м'ясо не торкалося стінок тари. У банку наливаємо 1-1,5 см води і додаємо трохи рідкого диму. З фольги робимо кришку з невеликим отвором. Важливо! Шашлик у банці ставимо лише у холодну духовку і випікаємо при температурі 200 градусів годину.

Відкривати духовку під час готування не можна.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень