Біскотті — італійське печиво (РЕЦЕПТ)

Печиво виходить хрумке та ароматне

Останнім часом великої популярності в усьому світі серед випічки набуло італійське традиційне печиво біскотті. Воно просте у приготуванні і займає мінімальну кількість часу.

Воно з легкістю стане гарним бонусом під час чаювання у святковий чи будній день, а також може слугувати приємним подарунком під час гостин у друзів. 

У тісто печива додаємо горішки та шоколад.

Завдяки цьому воно буде ароматним, смачним та ще й неймовірно красивим.

Інгредієнти

Яйця 2 шт.

Цукор 100 г.

Ванільний цукор 1 ч. л.

Пшеничне борошно 200 г.

Розпушувач 0,5 ст. л

Кориця 1 ч. л.

Волоські горіхи 100 г.

Гіркий шоколад 100 г.

Спочатку нам потрібно нарізати маленькими шматочками (а точніше кубиками) чорний чи молочний шоколад. Також подрібнюємо горіхи, завдяки яким печиво матиме унікально-смачні та ароматні характеристики.

Тепер можемо готувати тісто.

Для цього у глибоку ємкість вибиваємо яйця. До них висипаємо звичайний та ванільний цукор. Суміш потрібно змішати міксером на високій швидкості. Вона повинна набути білого кольору та збільшитися в об’ємі. В окрему тарілку просіюємо борошно, додаємо до нього розпушувач, а також корицю. Усе це просіюємо в яєчну масу через сито. Лопаткою вимішуємо тісто до однорідного густого стану. 

Тепер в тісто відправляємо кубики шоколаду і, звичайно, подрібнені горішки. Усе ретельно вимішуємо. Стіл присипаємо борошном і викладаємо туди наше тісто. Обминаємо тісто в борошні і згодом формуємо з нього батон.

Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, змащуємо його олією і викладаємо на нього батон. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку випікатися впродовж приблизно 30 хвилин. Через пів години дістаємо батон з духовки і залишаємо його охолоджуватися мінімум впродовж 5-10 хвилин.

Перекладаємо батон на дощечку і нарізаємо на скісні скибочки. Знову викладаємо їх на деко і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин. За цей час печиво можна один раз перевернути, щоб воно рівномірно запеклося.

Біскотті готове. Насолоджуйтеся самі та пригощайте цим дивовижним печивом своїх рідних.

Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень