Рахуємо у склянках: скільки води насправді потрібно випивати щодня, щоб схуднути

Поради дієтолога

Коли справа доходить до ідеальної кількості води, яку ви повинні випивати щодня, щоб схуднути, не існує універсального підходу.

— Хоча існує правило, згідно з яким ви повинні випивати 8 склянок води, правда в тому, що на те, скільки води вам потрібно, впливає безліч факторів, включаючи вік, стать, рівень активності і загальний стан здоров'я, - підкреслила

Дієтолог Емі Гудсон.

Для жінок загальна кількість води становить близько 11,5 склянок на день, а для чоловіків - близько 15,5 склянок. Однак ці оцінки включають рідини, що споживаються як з їжею, так і з напоями, включаючи воду.

— Зазвичай близько 20% води людина отримує з їжі.

 

Беручи це до уваги, жінкам необхідно близько 9 чашок рідини в день, а чоловікам - близько 13 чашок, щоб заповнити кількість втраченої води, - сказала дієтолог.

Гудсон порадила, що вода перед їжею допоможе краще контролювати розмір порцій і зменшити кількість калорій, споживаних під час їжі.

— Крім того, багато людей часто плутають спрагу з голодом і можуть тягнутися до їжі, коли насправді хочуть пити.

 

Це потенційно може призвести до збільшення споживання калорій, - сказала вона.

  • Після їжі: після невеликого прийому їжі, коли ви відчуваєте себе задоволеним, а не повністю ситим, пийте більше води, щоб посилити почуття ситості.
  • Перед тренуванням. Питна вода перед тренуванням є ключем до досягнення найкращих результатів та запобігання або уповільнення зневоднення. 
  • Під час тренування: Під час тренування слід намагатися випивати від 5 до 10 унцій води кожні 20 хвилин, щоб зменшити ймовірність зневоднення.
  • Після тренування: Хоча більшість людей не зважуються до і після тренування, рекомендується споживати 16-20 унцій за кожен втрачений фунт.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень