Письмова довідка дорожча за усну: рівнян шокували платні послуги на одному з автовокзалів (ФОТО)

У Рівному автостанція надає «непрості» платні довідки

Платні довідки не сподобались окремим рівнянам. Не розібравшись у темі, люди почали «мусолити» тему у соціальних мережах. Ось фото, яке зробив один із активних користувачів Facebook.

«Радіо Трек» зв’язалось із начальником автостанції «Чайка» Олександром Рашкевичем. Він пояснив, що платні довідки – для окремих випадків, користуються ними вкрай рідко.

Усна інформація, яка стосується автостанції «Чайка», або міста Рівного, є безкоштовною. Якщо ж мова йде, скажімо про те, щоб надати інформацію з іншої автостанції, яка розташована у сусідній області, то це вже платно. Для цього потрібно просто витратити певний ресурс, час, кошти, зібрати інформацію і передати її пасажиру. Також платними є роздруківки. Наприклад, людина підходить до диспетчера і просить роздрукувати їй графік руху того чи іншого автобусу, то це вважається письмовою довідкою. Але такими послугами користуються вкрай рідко, - пояснив Олександр Рашкевич.

Пасажири автостанції, за словами Рашкевича, користуються послугами камер схову, також часто диспетчерам доводиться зачитувати оголошення про загублені особисті речі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень