ПТУ РАЕС бере участь у нових проєктах

Та попри усі складності пандемічного періоду проводить навчання

ПТУ РАЕС продовжує повноцінно працювати, готуючи необхідні технічні кадри підприємству з дотриманням усіх вимог щодо організації освітнього процесу в умовах Covid-19.

Цьогоріч, попри досить непростий рік для освітньої галузі в тому числі до закладу вступило 80 першокурсників. Нині ж у стінах ПТУ навчається 167 студентів, а освітній процес організовують і обслуговують 61 працівник, серед яких - 36 педагогів.

За словами заступника директора ПТУ РАЕС з навчально-методичної та виховної роботи Тетяни Омельчук початок 2020/2021 навчального року для профтехучилища в умовах карантину виявився нелегким.

Виклики, що постали перед закладами освіти, вимагають від нас оперативної реакції задля забезпечення якісної освіти. Освітній процес в ПТУ РАЕС організовано з дотриманням протиепідемічних заходів згідно з рекомендаціями Міністерства освіти та науки України. Це – окремі входи для різних курсів, пересування учнів будівлями за нанесеною розміткою, навчальні заняття в аудиторіях закріплених за однією групою, використання захисних масок та антисептиків, впровадження змішаної форми навчання (очної та дистанційної) з використанням вебсервісу Google Classroom, налагодження ефективної комунікації з батьками у телефонному та онлайн режимах, — прокоментувала Тетяна Омельчук.

Тетяна Омельчук також наголосила, що студентська молодь профтехучилища РАЕС нині залучений у декількох цікавих проєктах.

ПТУ РАЕС готується взяти участь у всеукраїнській програмі «Healthy Challenge 2020» з метою популяризації здорового способу життя молоді в умовах карантину, спричиненого поширенням Covid-19 та обласній онлайн-толоці лідерів учнівського самоврядування закладів професійної (професійно-технічної) освіти Рівненщини «Лідер-челендж: Я лідер профтеху і цим пишаюся!».

Зокрема, наші студенти готуються й до Міжнародного дня студента, що відзначається щорічно світовою студентською молоддю 17 листопада. Цього року, беручи до уваги карантинні обмеження, святкова розважальна програма пройде в онлайн режимі на сторінці ПТУ РАЕС у Facebook, - підсумувала Тетяна Омельчук.

За матеріалами РАЕС

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень