Найсучасніші бігові доріжки облаштували у Вараші (ФОТО)

На стадіоні спорткомплексу «РАЕС»

Нові й сучасні бігові доріжки облаштували на стадіоні спорткомплексу РАЕС «Ізотоп». Це один з важливих кроків реконструкції спорткомплексу. Тут провели ремонт асфальтобетонного покриття та заміну дренажної системи, встановили бордюри, вирівняли поверхню доріжок та уклали асфальт, а також встановили нове двошарове посилене поліуретанове покриття.

За словами т.в.о. директора спорткомплексу РАЕС Івана Клеця, до реконструкції «Ізотопу» необхідний рівень для занять спортом був задовільний, однак важливо робити сучасні поліпшення.

Реконструкція спортивних споруд УСО РАЕС проводилась спільно з працівниками підрядних організацій із використанням передових технологій. У результаті все відповідатиме міжнародним стандартам якості.
Роботи з укладання безшовного поліуретанового покриття здійснювалися за технологією Conipur SP від компанії «Conica» (Швейцарія), яка сертифікована Всесвітньою асоціацією легкоатлетичних федерацій (IAAF), – зауважив Іван Клець.

Тепер покриття доріжки володітиме достатньою стійкістю та високими амортизаційними властивостями, забезпечуватиме ефективне зчеплення із взуттям бігунів, матиме рівну зносостійку поверхню та зберігатиме свої властивості після сильного зволоження. Правила IAAF вимагають, щоб всі доріжки, призначені для використання в змаганнях, відповідали суворим вимогам точності розмірів. Відтак, триває надточна робота із нанесення розмітки.

За словами єдиного в Україні фахівця із розмітки спортивних арен Романа Щербакова, тільки для нанесення основи для розмітки знадобилось 5 днів.

Лише з однієї сторони було нанесено 2225 контрольних точок. Це надзвичайно точна робота, адже якщо збільшити на декілька міліметрів лінію, відповідно збільшиться і коло. Розмітка виконується за допомогою сучасного обладнання відповідно до світових стандартів. Після завершення робіт федерація легкої атлетики перевірятиме параметри бігових доріжок на відповідність стандартам якості. У моїй роботі своя специфіка і я намагаюсь виконувати її точно, адже легка атлетика – королева спорту, - підсумував Роман Щербаков.

Оновлений стадіон дасть змогу тренуватися не тільки спортсменам комплексної дитячо-юнацької спортивної школи РАЕС, а й усім охочим мешканцям міста та стане ареною для проведення спортивних змагань обласного та всеукраїнського рівнів.

Крім того, у Вараші працюють й інші спортивні об’єкти Рівненської АЕС: плав басейн «Енергетик» та сауна, реабілітаційно-спортивний комплекс, спортивні зали боксу та кікбоксингу. Також вже завершився ремонт у спортивній залі та роздягальнях Палацу культури РАЕС.

Спортивні споруди працюють з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, зокрема контролюється кількість відвідувачів, щоб уникнути потенційного скупчення в роздягальнях, санітарних та адміністративних зонах.

Матеріали РАЕС

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень