Психопати та садисти: чотири ознаки, які виведуть чоловіків на «чисту воду»

Ці тривожні сигнали повинні вас насторожити, доки не пізно

Ваш новий бойфренд подобається подругам і родичам, у будь-якій компанії його приймають, а вас мучать неясні сумніви. Або ж його поведінка змушує вас замислитись - а чи той він, за кого себе видає. Іноді за маскою дбайливого та уважного чоловіка може ховатися психопат та садист.

Повна відсутність співпереживання

Однією з найбільш характерних рис психопата - відсутність співпереживання та емпатії. Зазвичай такі люди не розуміють, чому якісь речі викликають огиду у багатьох людей. Вони абсолютно спокійно сприймають повідомлення про смерть або тяжку хворобу близьких людей та рідних. Він не стане вас заспокоювати, коли ви гірко плачете, кричатиме або ігноруватиме у відповідь на плач дитини.

Вони потребують постійного підживлення адреналіну

Адреналінові «маніяки» здатні перетворити життя будь-якої людини на жах. Без додаткової дози цього гормону вони не почуваються живими. І тому вони у постійному пошуку ситуацій, які дозволять полоскотати собі нерви та іншим.

Зазвичай способи досягнення викиду адреналіну в кров з часом стають все більш небезпечними та ризикованими. Рідкісна жінка готова витримати такий тиск і постійне занепокоєння.

Якщо сил терпіти поведінку партнера немає, то є ризик отримати психологічну травму. І найстрашніше - часом такі чоловіки хочуть отримати свою дозу адреналіну за допомогою жорсткого сексу чи фізичного насильства.

Настрій змінюється швидше, ніж погода за вікном

Емоційно нестабільні люди дуже небезпечні й такий тип чоловіків – подвійно. Романтичний настрій різко змінюється на повну байдужість. Вранці він готовий жінку носити на руках, увечері - звинувачує у всіх смертних гріхах. І так – 7 разів на тиждень.

Емоційна сварка може змінитися ніжними освідченнями в коханні, а на ранок - на адресу жінки знову летять образи. Досить швидко жінка втрачає ґрунт під ногами та перестає сама контролювати власні емоції.

Такі гойдалки можуть похитнути психічне здоров'я будь-якої жінки, яка навіть дуже кохає. І зазвичай прозріння настає набагато пізніше – коли замість слів у хід починають іти кулаки.

Він не виносить критику

Критику не люблять абсолютно усі люди на планеті. Але адекватні та дорослі люди погоджуються, що це - сигнал до змін. А емоційно нестійкі чоловіки реагують на критику зазвичай справжнім вибухом – вони просто не виносять невдоволення навколишніх на свою адресу.

При цьому часто буває так, що такий чоловік дозволяє собі абсолютно безцеремонно критикувати інших людей, особливо найближчих. У тому числі – і публічно. Його совість не гризе за те, що вони комусь зробили боляче.

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень