Приміщення знаменитої водолікарні Рівненщини хоче купити інвестор

Йдеться про Корецьку обласну фізіотерапевтичну лікарню

У ній лікують захворювання суглобів, м'язів, хребта, переломи, опіки шкіри в стадії рубцювання тощо. Роблять це з допомогою азотно-радонових ванн, фізіотерапевтичних процедур, грязей, підводного душу-масажу. Розрахована водолікарня лише на 70 місць. Але попит на лікування тут чималий, тож доволі часто вільних місць тут немає.

Тепер з’явився інвестор – підприємство «Рівне-буд-груп», засновниками якого є власник обслуговуючого кооперативу «Автопарк» Анатолій Бобрик та адвокат Олександр Пузирко. Вони хочуть купити старе приміщення водолікарні із 20 сотками землі, щоб звести тут приватний чотириповерховий корпус для платного перебування пацієнтів. 

Деталі розповідає головний лікар Корецької обласної фізіотерапевтичної лікарні Анатолій Миронець:

Там у мене така розвалюха стоїть. З минулого століття те приміщення. Декілька років я порушував питання, щоб реконструкцію яку зробити. Але вона реконструкції не підлягає. Її треба знести. І там би вийшов нормальний лікувальний корпус. І ми б співпрацювали б. Їхали б люди і такі, і такі. І база була б, і інфраструктура якась у місті Корці.

За словами Анатолія Миронця, це приміщення – колишня єврейська одноповерхова хата, якій близько 100 років. Але історичної цінності воно не становить. Площа приміщення -138,5 кв. метра.

 Раніше у тому корпусі розташовувався і зараз залишився конференц-зал. Колись там були стоматкабінет, бухгалтерія, каса, архів. Я це все звідти позабирав, п добудовував нові приміщення, зробив реконструкцію, позабирав все звідти абсолютно. Там вже нічого нема. Ми це приміщення лише раз на тиждень використовуємо для загальних нарад.

Рішення щодо того, чи продавати приміщення із землею, прийматиме обласна рада.

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень