Швачки в Гощі отримують по 7200 гривень (НЕ РЕКЛАМА)

Там ще є робочі місця

У Гощі вже понад 10 років реалізується інвестиційний проект «Фапомед Україна». Наразі на підприємстві працює 233 швачки, втім, керівництво говорить, що будуть ще робочі місця. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА: 

 Сприятливий інвестиційний клімат в районі та вдалі бізнес-проекти дали змогу підприємству стати лідером у виробництві одноразового медичного одягу, що реалізується на європейських ринках.

Про це свідчить сертифікат якості, отриманий в Україні та підтверджений українськими спеціалістами в Португалії.

Новий позитивний етап розвитку компанії дав змогу вже підвищити розмір заробітної плати на 13%. За словами Ролфа Куллманна, швачка сьомого рівня отримує 7200 грн.

У перспективі – подальше поетапне зростання рівня оплати праці.

Окрім цього, директор «Фапомеду» повідомив, що новим інвестиційним проектом компанії є будівництво гуртожитку для тимчасового проживання працівників, яке заплановано здійснювати за власні кошти підприємства.

Таку ініціативу всіляко підтримує місцева влада.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень