Де провів відпустку голова Рівненської ОДА (ФОТО)

Як і обіцяв Радіо Трек, далеко він не поїхав

Про те, де збиралися відпочивати голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко, міський голова Рівного Володимир Хомко та інші відомі люди міста, сайт Радіо Трек писав у публікації   Де проведуть відпустку Хомко, Муляренко та інші відомі люди Рівного?

Тепер Олексій Муляренко похвалився, що відпочивав з сім'єю, і в тому числі з новонародженим сином, на Рівненщині, зокрема, у санаторії "Червона калина", що у лісі біля села Жобрин Рівненського району. Враженнями від перебування тут Олексій Муляренко поділився у соцмережі Фейсбук: 

Олексій Муляренко Сосновий ліс, в якому можна позбирати гриби, життєдайне чисте та прозоре повітря, комфортні умови проживання, професійний і привітний колектив, чудове озеро, зручна пляжна зона, де можна поплавати на човнах та катамаранах, порибалити. Тут є все для приємного та незабутнього відпочинку.

 

А ще, окрім насиченого відпочинку тут впроваджуються як сучасні, так і традиційні технології лікування. Причому, особлива увага приділяється безмедикаментозним методикам.

Голова ОДА також повідомив, що відпочинок у “Червоній калині” надихнув його на думку про те, що санаторно-оздоровчий напрямок в області може стати цікавим та дуже перспективним, зважаючи на те, що розвиток туризму в області - один з пріоритетів.

Тож Олексій Муляренко прорекламував у Фейсбук для туристів не лише "Червону калину", а й водолікарню у Корці та санаторій "Хрінники" у селі Хрінники Демидівського району: 

...кожен, хто бажає поєднати приємне з корисним, хто хоче отримати естетичне задоволення від споглядання надзвичайно гарної природи і при цьому поправити стан здоров’я, повинен задуматись про санаторно - оздоровчу туристичну подорож до нас на Рівненщину.

 

На вас чекають вже вищезгадана “Червона Калина”, радонові ванни у Корці, відпочинково-оздоровчі заклади у Хрінниках та ін.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень