Причетні до «сміттєвої» люстрації Шершуна – під домашнім арештом

Суд обрав міру запобіжного заходу

Підозрюваним, які через смітник люстрували голову Федерації профспілок області Миколу Шершуна, суд обрав міру запобіжного заходу - домашній арешт. Про це розповів тимчасово виконувач обов’язки начальника поліції у рівненській області Сергій Максимов:

- За результатамb проведених заходів та слідчих дій встановлено, що жителі обласного центру та Рівненського району за попередньою змовою з групою осіб порушили громадський порядок. Вчора двом особам судом встановлено міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, а відносно неповнолітнього сьогодні судом було обрано запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Поручитель - батько. Згідно усіх учасників подій винних буде притягнено до кримінальної відповідальності та адміністративної.

Нагадаємо, що 8 грудня поблизу Рівненської ОДА невідомі спочатку штовхали ногами, потім запхнули у смітник Миколу Шершуна. Так місцеві активісти висловили незадоволення роботою голови Федерації профспілок, внаслідок чого він потрапив до лікарні з переломом лівої ноги та розривом плечової сумки

Поліцейські встановили, що участь в хуліганстві біля Рівненської ОДА брали рівняни та жителі Рівненського району. У підозрюваних провели обшук за місцем проживання, де вилучили одяг, в якому вони були під час скоєння кримінального правопорушення.

За скоєне передбачена відповідальність у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень