У Рівному визначили перевізників

Конкурс пройшов із оновленими вимогами

Сьогодні під час засідання конкурсного комітету з-поміж 20-ти перевізників обирали тих, хто вартий продовження договорів. За законодавством автомобілі віком до п’яти років отримали контракт на п’ять років, старіші ж авто – лише на три. До слова, серед умов продовження договорів було встановлення GPS-приладів для відслідковування руху транспортних засобів. На думку начальника управління транспорту і зв’язку Рівного Віталія Миронюка, саме це допоможе вирішити найбільшу проблему з перевізниками в обласному центі:

– Найбільшою проблемою є  дочасні з'їзди. 19-та година, звечоріло, певна частина самовільно з'їжджає з лінії. Прилад строго контролює цю роботу і дає можливість з накопичувальним варіантом. А тоді приймати радикальні міри з перевізником.

Зазначимо, що до конкурсу було представлено більше ста автівок, 88 з яких – вітчизняного виробництва. Переможці курсуватимуть маршрутами № 50, 52, 53, 54, 55, 59, 60, 64 та 66.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень