Прокуратура оскаржує вирок Кузнецовського суду поліському авторитету «Американцю»

Вимагає довічного ув'язнення для банди, яка жорстоко розстріляла чоловіка

На Рівненщині прокуратура оскаржує вирок суду щодо замовного вбивства у Старому Селі.

Рівненська обласна прокуратура звернулась до Рівненського апеляційного суду зі скаргою на рішення Кузнецовського міського суду від 10 лютого, яким чотирьох чоловіків визнано винними в організації вбивства 30-річного жителя села Старе Село колишнього Рокитнівського району.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на пресслужбу Рівненської обласної прокуратури.

Павло Павлович - «Американець»

Нагадаємо, 29-річний чоловік організував злочинну групу для вбивства свого односельця. Зокрема, він забезпечив доїзд та приховане проживання трьох співучасників злочину, керував їх діями, забезпечив вогнепальною зброєю та боєприпасами, а також двома дерев’яними битами та транспортним засобом, яким виконавці мали безпечно та швидко залишити місце події одразу після вчинення злочину.

За виконання «замовлення» співучасники мали отримати дві тисячі доларів США.

Жертву обвинувачені чекали ввечері 7 лютого 2019 року, у його ж дворі. Коли той зайшов на своє обійстя – спочатку побили його битами, а потім здійснили зі зброї не менше п'яти пострілів у потерпілого, від яких він помер на місці події.

За результатами судового розгляду організатора вбивства засудили до 15 років позбавлення волі, а трьох його співучасників – до 14 років і 6 місяців з конфіскацією майна.

Прокуратура, яка наполягала на довічному ув’язненні для всіх учасників злочину, з таким вироком не погоджується, і, враховуючи небезпечність та аморальність злочинців, вважає таке покарання надто м’яким. Тому відстоюватиме свою позицію в апеляційному суді.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень