Продукти, які заборонено вживати у разі проблем з нирками 

Аналіз власного раціону - це перший пункт що треба зробити в такому разі 

У разі проблем з нирками лікарі радять виключити з раціону певні продукти. По-перше, аби зайве не навантажувати й без того не здорові органи, по-друге, аби налагодити роботу травної системи. 

Солодкі газовані напої 

Такі напої взагалі треба виключити з раціону людей, які прагнуть прожити довге і здорове життя. 

Однак при проблемах з нирками солодка газована вода взагалі перетворюється на отруту.

М'ясні напівфабрикати 

Ця їжа однозначно не підходить для пацієнтів, які мають проблеми з нирками. Тому про сосиски, шинку та ковбасу варто забути.

Потрібно розуміти, що постійне вживання цих продуктів часто пов'язують із розвитком онкологічних захворювань. Крім того, вони містять надзвичайно багато солі, а при проблемах з нирками - її рівень треба контролювати. 

Вершкове масло

Деякі люди впевнені, що цей продукт корисний, проте не у всіх ситуаціях. Не слід забувати про те, що вершкове масло призводить до підвищення показників холестерину.

Також у складі масла надто багато жиру.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень